Damer

Damegruppa på Hafjell

RLT766
VELKOMMEN TIL EN NY GOLFSESONG!

GOLFDAMER I HAFJELL 2023
Hver mandag før og etter sommerferien (så fremt det ikke striregner) møtes vi og tar en runde med golf. Vi går ut kl 18.00, men kom gjerne litt før hvis du vil varme opp litt på driving-rangen. Dette skal være en hyggelig og inspirerende runde, men vel så viktig er det sosiale. For det er ikke å komme bort i fra at det blir ofte mye skravling underveis. Og er været med oss, så tar vi gjerne en kopp kaffe etterpå. Damegolferne våre er alle jordnære folk, så selv om du er nybegynner så møt opp - vi har alle vært der….!


Vi har egen side på Messenger. Hvis du ønsker å holde deg litt oppdatert på hvem som kommer, eller har noen spørsmål. Så send meg en melding, så skal jeg legge deg inn der.

For de av dere som ønsker enda mer trening, så minner vi om gratis trening for alle medlemmer i klubben - hver tirsdag kl 18-20 igjennom sesongen - følg med på vår facebookside for mer info om  hva som skjer på de enkelte dagene.

GOLF FORLENGER LIVET
Du kan leve fem år lenger om du er en aktiv golfspiller. Det hevder i hvert fall en studie fra Karolinska Institutet i Sverige. Deres studie inkluderer 300.000 golfspillere, skriver The Sydney Morning Herald. Studien viser at det var lavere dødelighetsprosent blant golfere, uavhengig av kjønn og alder. En golfrunde innebærer ofte en gåtur på mer enn seks kilometer. Mosjonen man får ved golf kan føre til fem års lenger levetid, hevder dermed studien. Så for dere som har vært i tvil. Golf er en god måte å holde seg i form på.

DAMENE PÅ TOUR 2023
Vi vil – hvis vi får det til -  i løpet av sesongen, prøve å samle alle damene til en felles utflukt. En dag hvor vi drar og spiller på en annen bane, eller spiser en god middag et sted.  

Kom gjerne med innspill hvis du har noen gode idèer, spørsmål, eller om du har lyst til å finne ut om golf er noe for deg. Eller om du kjenner noen som har lyst til å prøve.


Alle er hjertelig velkomne.

Sees på mandager da
??

Bente Unosen Sveinungsen.
Tlf: 90 84 00 53
E-post: benteus@live.no