Medlemmer

Grasrotandelen

Du som spiller hos Norsk Tipping kan nå velge ett lag eller én forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. 

Grasrotandelen er en ordning som gjør at du som spiller selv kan bestemme hvor litt av overskuddet til Norsk Tipping skal gå. 

Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.

Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.

Dette er en god mulighet for Hafjell Golfklubb til å få ekstra midler til gjennomføring av sine aktiviteter. Gjennom å registrere deg med Hafjell Golfklubb som mottaker, er du med og støtter golfklubben.

Du kan registrere deg på en av disse tre måtene:

• Direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spilleterminalene. Søk opp Hafjell Golfklubb som mottakeren du vil støtte, og aktiver klubben som grasrotmottaker.

• Eller: Oppgi organisasjonsnummeret til Hafjell Golfklubb - 987 277 912 - hos kommisjonæren, eller tast det inn hvis du spiller elektronisk.

• Eller: Søk fram Hafjell Golfklubb på norsk-tipping.no. Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping.

Hafjell Golfklubb oppfordrer alle medlemmer til å aktivere klubben som grasrotmottaker!

Vi takker for støtten!