Medlemmer

Ferst Media Open 2021

Publisert: 27. juli 2021  av Tore Lien

Ønsker du å være med på en av sommerens råeste turneringer?

Hovedfokus på turneringen vil være å ha det moro, samle venner og samarbeidspartnere for en kul dag på Hafjell golf. Vi ser for oss en turnering med god stemning, musikk, gratis drikke på hull 1 og 10 + gratis snacks gjennom runden. I tillegg til det vil det bli premier med en samlet verdi på minst 25 000,-.

I tillegg til det jobber vi med å kunne dele ut en bil i Hole In One premie. Det vil bli servert grillmat til alle deltakere etter runden.
 
Turneringen vil foregå over 18 hull, shotgunstart (tidspunkt kommer vi tilbake til) og det vil bli satt opp en netto og en brutto klasse, så her er det muligheter for alle.
 
I tillegg til premiering i klassene vil det bli en del varianter i løpet av runden som enten vil gi fratrekk i totalscoren eller premier. Hva dette er, kommer vi tilbake til.
 
Startkontigent medlem: kr 700,-
Startkontigent ikke medlem: kr 800,-
Hele startkontigenten utenom greenfeeavgift vil bli lagt i potten for innkjøp av premier.
 
Vi kommer bare til å ha 40 plasser i turneringen og forventer stor pågang på disse plassene. Derfor er det fint om alle de som vil sikre seg plassen sin, vippser sin startkontigent fortløpende etter påmelding til 481 37 097 med navn på spiller. (Påmelding er bindende). 
 
Sponsorer og samarbeidspartnere vil bli presentert fortløpende på Facebook siden. Det vil også bli trukket premier blant de påmeldte gjennom hele sommeren. Inviter dine venner.
Ikke nøl med å ringe eller sende melding om det er noen spørsmål om turneringen.

Link til Facebook :

https://www.facebook.com/events/250721173418698
Ikomm
Lemmikäinen
Strandtorget
DNB
Nermo Hotell
Veidekke
Leve Hytter
Ringnes
Hafjell Resort
Askus
Boligpartner
Øverbygg