Nyheter

Q-SCHOOL Kvalifisering til Europatour

Av: Tore Lien  |  Publisert: 26. august 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vår beste mann Kristoffer Lie skal denne uken ut i kvalifisering til Europa. Første steg - Italia.

Timeplanen for 2024 DP World Tour Qualifying School har blitt kunngjort og inkluderer fire nye arenaer, en økning i First Stage-muligheter og en retur til INFINITUM for dens dramatiske avslutning, ettersom profesjonelle og amatører fra hele verden ser etter å sikre sin plass på golfens Global Tour .

Håpefulle vil konkurrere gjennom tre etapper, ettersom de ser ut til å legge navnet sitt til en voksende liste over Major Champions, World Number Ones og Ryder Cup-stjerner som har blitt produsert på Qualifying School siden starten i 1976.

The Qualifying School vil besøke 15 arenaer fra august til november og vil igjen avslutte med Final Stage på Costa Doradas prisbelønte INFINITUM resort.

Alle de fem arenaene som debuterer med kvalifiseringsskolen vil fungere som First Stage-verter, ettersom antallet First Stage-muligheter øker fra ni til ti, noe som gir flere spillere muligheten til å tjene ett av DP World Tour-kortene som tilbys.
Golf Nazionale i Italia vil gjøre sin kvalifiseringsskolebue frisk etter å være vertskap for Junior Ryder Cup i fjor. Det er debuter på timeplanen også for Golf de Léry Poses i Frankrike, Huddersfield Golf Club i England og Horsens Golfklub i Danmark.
Second Stage vil finne sted over hele Spania, med de samme fire arenaene tilbake til timeplanen; Desert Springs Resort i Almeria, Isla Canela Links i Huelva, Golf Las Pinaillas i Albacete og Fontanals Golf Club i Girona.

«Å øke First Stage-mulighetene fra ni til ti er en viktig endring for 2024, ettersom vi håper å gi flere spillere muligheten til å vinne et av de ettertraktede DP World Tour-kortene som er å hente.
"Alle de 15 arenaene vil gi en sann test for de som starter, og de som kommer gjennom tre-trinnsprosessen vil være klare til å konkurrere på DP World Tour i 2025.
"INFINITUM har gitt den perfekte rammen for Final Stage de siste fem årene, og vi ser frem til å komme tilbake dit for sjette gang. Det er et virkelig førsteklasses sted, og vi er takknemlige for deres fortsatte hjelp og gjestfrihet. Det er et sant høydepunkt i timeplanen vår.»
Joaquín Mora Bertrán, nestleder for Golf, Beach Club og F&B på INFINITUM, sa: "Vi er glade for å ønske en av golfens mest spennende begivenheter velkommen tilbake til INFINITUM.
"Dette er en veldig spennende tid for INFINITUM, med store investeringer på tvers av hele feriestedet som gjør opplevelsen for besøkende spillere, DP World Tour håpefulle og våre medlemmer og innbyggere enda bedre.
«Tidligere i år annonserte vi store forbedringer av Lakes, og vi er spente på å se hvordan spillerne reagerer når de tar på den renoverte banen – sammen med de like hyggelige Hills – i november.
"Noe av det som gjør INFINITUM til den perfekte scenen for Qualifying School er utvalget av fasiliteter som tilbys for golfere på alle nivåer, fra det nye Callaway Fitting Studio til ni-hulls Ruins-banen hvor spillere kan finpusse ferdighetene sine.
"Vi ser frem til å jobbe med DP World Tour igjen for å sikre at denne unike begivenheten blir like uforglemmelig som noen gang."
Final Stage of Qualifying School vil finne sted på INFINITUM fra 8. til 13. november 2024, hvor 156 spillere vil konkurrere over seks runder.
Hver spiller vil spille to runder på Lakes Course og Hills Course på INFINITUM, før de 65 beste og uavgjorte spiller de to siste rundene på Lakes Course.
Etter seks runder vil de ledende 20 spillerne og uavgjorte få DP World Tour-spilleprivilegier for 2025. Dette tallet er redusert fra de ledende 25 spillerne og uavgjorte som ble tildelt spilleprivilegier i fjor som en del av en total gjennomgang av DP World Tour-spilling kategorier.
Påmeldinger til DP World Tour Qualifying School vil åpne i juni, med en offisiell dato som ennå ikke er bekreftet.
En fullstendig liste over årets datoer og steder er som følger:

FØRSTE ETAPPE

27-30 august
The Players Club, Bristol, England
Golf Nazionale, Sutri, Italia - Kristoffer vil delta her.

Link til resultater : https://www.europeantour.com/dpworld-tour/first-stage-golf-nazionale-2024/leaderboard


Uttalelse fra Caddie Stein : 
Banen passer vårt opplegg svært godt, krever Kristoffer sine kvaliteter og masse tålmodighet. Litt krevende med varmen når det er 35-36.

Vi ønsker Kristoffer masse lykke til.

Noen bilder fra treningsrunder :