Nyheter

Hafjell spillere bemerker seg

Av:   |  Publisert: 7. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

De siste ukene har Kristoffer Lie og Niclas Møllefors representert Hafjell Golf i ulike turneringer med suksess.

25. og 26. juni spilte Kristoffer Garmin NM Match 2021 på Borregaard.

Etter fenomenalt spill i gruppespillet vant Kristoffer sin gruppe og gikk til 16-dels finalen der han vant 4/3 over Casper Bjurhult fra Miklagard. I Kvartfinalen møtte han Mats Ege fra Stavanger som vant såvidt med 2/1. Men veldig fin innsats i NM fra vår beste spiller i Hafjell Golf. Vi gratulerer. Vinner av Lag NM ble Mikkel Antonsen fra Drøbak.

Callaway Østlandstour - Østmarka Open

Kristoffer fikk en finfin 3. plass på Østmarka golfklubb den 20. juni

Østlandstour Aas Gaard Golfpark Hakadal

Kristoffer tok en fin seier på Østlandstour på Hakadal den 4. juli.

Kristoffer og Niclas deltok helgen 3. og 4. juli på Østlandstour på Hakadal hvor Kristoffer ledet med 3 slag etter første dag :)
Pga torden og lyn på søndag ble den dagen avlyst men Kristoffer ledet på det tidspunktet fortsatt med 3 slag og ville nok uansett tatt en seier. Niclas fikk en finfin 22. plass.

Vi gratulerer på vegne av Hafjell Golfklubb og alle medlemmene.