Bane

Banestatus 10. juni

Publisert: 12. juni 2019  av Per Nermo

Vi har fått en god start denne sesongen!

Stort sett hele banen har kommet meget bra i gang i år. Det som er utfordringen nå er mengden med nedbør, som gjør flere områder bløte. Dette gjelder først og fremst på fairwayer, spesielt i lavere deler av banen.

På greenene har vi fått utført alt etter planen. I forrige uke ble alle greener resådd med en maskin vi fikk låne. Dette arbeidet bør vi se resultater av om 2-3 uker. Vi har også kjørt på sand flere ganger, og tettet hullene fra hullpipeluftingen i slutten av forrige sesong. Alle greener klippes og gjødsles nå etter oppsatt plan fra gjødselsleverandøren. Vi får mange positive tilbakemeldinger, og det er flere sesonger siden vi har hatt en så god start.Teesteder klippes nå kontinuerlig og det samme med fairwayer og ruff. Enkelte steder på fairwayene er det nå nye områder med bløte partier, da bakken mest sannsynlig er full av vann og det finner nye veier opp og ut. Dette har ikke stor betydning for spillet, men kan være en utfordringer med klippeutstyret. 
Vi har også planer om å kjøre en runde med middel mot løvetann, men det må vi utsette inntil det har tørket opp tilstrekkelig, slik at det ikke blir mere kjøreskader enn nødvendig.

Som tidligere år har vi også denne sesongen leid toalett og fått installert det på sin normale plass i mellom teestedene til hull 6 og hull 8.


Vår gode nabo Per Olav Øverby har koblet opp slangen som git oss drikkevann på banen. Her er det imidlertid en lekkasje i slangen, så vannet blir ikke skrudd på før denne lekkasjen er funnet og tettet.


Utover det vil vi nå utover prioritere å få gjort mest mulig håndklipping med kantklipper og annen redskap, slik at finishen blir bra mot sommeren.

Med ønske om en flott forsesong på banen.

Hilsen banemannskapet.
Ikomm
Lemmikäinen
Strandtorget
DNB
Nermo Hotell
Veidekke
Leve Hytter
Ringnes
Hafjell Resort
Askus
Boligpartner
Øverbygg