Damer

Damegruppa på Hafjell

VELKOMMEN TIL EN NY GOLFSESONG!

Velkommen til damegruppa side!
Damegruppa samles i år på golfklubbens faste treningskveld. Her blir det lagt opp til trening på drivingrangen, puttingbanen eller ute på golfbanene. Og hvis det passer, så tar vi oss gjerne en kopp kaffe sammen med en god prat etter treningen. Damegolferne våre er hyggelige, og selv om du er nybegynner så møt opp - vi har alle vært der….!


Golf forlenger livet!
Du kan leve fem år lenger om du er en aktiv golfspiller. Det hevder i hvert fall en studie fra Karolinska Institutet i Sverige. Deres studie inkluderer 300.000 golfspillere, skriver The Sydney Morning Herald. Studien viser at det var lavere dødelighetsprosent blant golfere, uavhengig av kjønn og alder. En golfrunde innebærer ofte en gåtur på mer enn seks kilometer. Mosjonen man får ved golf kan føre til fem års lenger levetid, hevder dermed studien. Så for dere som har vært i tvil. Golf er en god måte å holde seg i form på.

Damer på tur!
Vi vil i løpet av sesongen, prøve å samle alle damene til en felles utflukt. En dag hvor vi drar og spiller på en annen bane, eller spiser en god middag et sted.

Kom gjerne med innspill hvis du har noen gode idèer, spørsmål, eller om du har lyst til å finne ut om golf er noe for deg.

Bente Unosen Sveinungsen.
Tlf 90 84 00 53
benteus@live.no


Ikomm
Lemmikäinen
Strandtorget
DNB
Nermo Hotell
Veidekke
Leve Hytter
Ringnes
Hafjell Resort
Askus
Boligpartner
Øverbygg