Bane

Banestatus 3. mai

Publisert: 4. mai 2017  av Per Nermo

Vi fikk gode tilbakemeldinger etter besøket av banekonsulenten i går, og er således forsiktig optimister :-)

Det er nå vekst i alle greener. Mange av greenene har kommet langt, mens noen få henger litt etter. Generelt ser det meget lovende ut. Utslagsstedene ser også meget bra ut og de aller fleste har allerede godt og jevnt dekke. Også ellers på banen begynner det å bli grønt, og man kan formelig se endringer fra dag til dag. De siste dagers varme har utvilsomt vært meget bra for veksten.

​Basert på befaringen i går, har vi nå fått et spesialtilpasset "vårprogram" vi skal følge. Dette består i grove trekk av en blanding av flytende og fast gjødsel, som primært skal stimulere de nye plantene. Vanningsanlegget ble også startet i går, og det kan se ut som om det har klart seg bra gjennom vinteren.

Førstkommende helg skal det første VTG kurset gjennomføres. I den forbindelse åpner vi puttinggreenen for kursdeltakerne, slik at de får en fullverdig opplæring. Vi ber om respekt for det.

​Utviklingen de neste dagene vil være avgjørende for når vi kan åpne banen for ordinært spill. Vi kommer tilbake til dette. Drivingrangen er åpen, og vi minner om det nye dekket vi la på deler av rangen i fjor, ett dekke som er svært naturtro og som vi har fått gode tilbakemeldinger på.
Ikomm
Lemmikäinen
Strandtorget
DNB
Nermo Hotell
Veidekke
Leve Hytter
Ringnes
Hafjell Resort
Askus
Boligpartner
Øverbygg